Sportin Englannista

Milltek

VALITSE MOOTTORIOPTIMOINTI:
Soita arkipäivisin 08-18:

Myymme rosterista valmistettuja Milltekin Sport putkistoja

Olemme TuningChipillä valinneet Milltek Sportin Englannista meidän pääyhteistyökumppaniksi Sport putkistojen kohdalla. Milltek Sport myy todella laadukkaita ruostumattomasta teräksestä (304 RST) valmistettuja putkistoja järkevään hintaan. Heillä on tosi laaja valikoima putkistoja ja lyhyet toimitusajat. Jos haluat jotain todella erikoista, meiltä löytyy myös Milltekin täysin kromattuja putkistoja. Ne ovat niin hienoja että ne voisi laittaa jopa kodin seinälle autoon kiinnittämisen sijaan. Meillä on Suomen halvimmat hinnat Milltekin Sport putkistoille. Jos löydät paremman hinnan toisella toimittajalla, myymme putkiston samaan hintaan.

otta saisit uusimmat tiedot, ohjaamme teidät suoraan Milltekin kotisivulle Millteksport.com

os autonne moottori optimoidaan samalla, tarjoamme teille maksuttoman hakupalvelun pääkaupunkiseudulla. Hakupalvelu sisältää auton noutamisen, palauttamisen ja saatte vielä sijaisauton käyttöönne siksi aikaa. Maksat ainoastaan käyttämäsi sijaisauton polttoaineen. Putkiston asennus maksaa yleensä n. 200e.

Sähköposti

Racing

TuningChip Racing tarjoaa nyt paketin johon sisältyy pop & bang, anti-lag ja Stage 2 optimoinnin. Racing paketti maksaa 400€ enemmän kuin normaali optimointi. Racing Stage 2 optimointi lisää osien kulumista ja sen takia moottoritakuu ei sisälly Racing-pakettiin. Ole yhteydessä, niin saat enemmän tietoa juuri sinulle sopivasta Racing-paketista.

Lisäinfoa soittamalla, paina tästä

Varaa moottorioptimointi nyt

{{workshop}}
{{time}}
{{mileage}}

Tai soita arkipäivinä 08-18: